Πεπ, Κλοπ και Ποτσετίνο υποψήφιοι για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς

Στα 10άδα με τους υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς από την FIFA φιγουράρουν οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ και Μαουρίσιο Ποτσετίνο, οι οποίοι και αποτελούν τα φαβορί για την κατάκτηση του εν λόγω βραβείου.



Πεπ, Κλοπ και Ποτσετίνο υποψήφιοι για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς

Σε ακόμη μία «μάχη», αλλά όχι στο χορτάρι, θα αναμετρηθούν φέτος οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ και Μαουρίσιο Ποτσετίνο!

Ο λόγος είναι ότι σήμερα (31/7) η FIFA παρουσίασε την λίστα με τους 10 προπονητές οι οποίοι και είναι υποψήφιοι για την κατάκτηση του βραβείου για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς. Μέσα λοιπόν στην συγκεκριμένα 10άδα την παράσταση «κλέβουν» φυσικά οι προπονητές των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τότεναμ, οι οποίοι και αποτελούν αναμφισβήτητα τα φαβορί για την κατάκτηση του εν λόγω θεσμού.

Στην ιστορία του βραβείου αυτού, το οποίο κι έχει ξεκινήσει από το 2010, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κατακτήσει μία φορά την πρωτιά, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει φτάσει έως την δεύτερη θέση το 2013, ενώ ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρίσκεται για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη λίστα.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο σε μία ειδική τελετή στο Μιλάνο.

Οι 10άδα είναι η εξής:

  1. Πεπ Γκουαρδιόλα

  2. Γιούργκεν Κλοπ

  3. Μαουρίσιο Ποτσετίνο

  4. Τζαμέλ Μπελμαντί

  5. Ντιντιέ Ντεσάμπ

  6. Μαρσέλο Γκαγιάρδο

  7. Ρικάρντο Γκαρέκα

  8. Φερνάντο Σάντος

  9. Έρικ τεν Χάαγκ

  10. Τίτε

Μαρίνος Πάντζης