«Σφυρί» μέχρι το 2024 ο Μαζουακού

Νέο συμβόλαιο το οποίο τον δεσμεύει να μείνει στην Γουέστ Χαμ μέχρι το 2024 υπέγραψε με τον σύλλογο ο Αρτούρ Μαζουακού.Advertisement
«Σφυρί» μέχρι το 2024 ο Μαζουακού

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έφυγε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το 2016 με προορισμό το Λονδίνο και εάν όλα πάνε καλά για τις δύο πλευρές θα παραμείνει εκεί για συνολικά μία οκταετία.

Μετρώντας 63 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Γάλλος αριστερός μπακ έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος για τους προπονητές του, συνεισφέροντας τα μέγιστα και στην επιθετική δημιουργία κυρίως με σέντρες και το πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας στις μεταβιβάσεις του.

Όσον αφορά την συμφωνία, εκτός από το νέο πενταετές, ο Μαζουακού θα έχει την δυνατότητα να ανανεώσει για ακόμη δύο χρόνια. Μιλώντας για το νέο συμβόλαιο, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος. Για μένα ήταν μια εύκολη επιλογή. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα από τότε που ήρθα στον σύλλογο, αλλά πάντα ήμουν θετικός και ευελπιστώ πως είχα βοηθήσει όταν χρειαζόταν. Ο προπονητής είναι πολύ καλός και ελπίζω πως θα του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

Γιώργος Σιάφας