Βαριά «τριάρα» της Νάπολι στη Λίβερπουλ (vids)

Η Λίβερπουλ απέτυχε γι' ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι να πάρει θετικό αποτέλεσμα, κάτι που όμως δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό για τον Κλοπ ώστε να εντοπίσει τα προβλήματα και να τα διορθώσει. Στο 3-0 έφτασε η Νάπολι στο Murrayfield στο Εδιμβούργο, ντεμπούτο με την φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ για τον πιτσιρικά, Χάρβεϊ Έλιοτ.  



Βαριά «τριάρα» της Νάπολι στη Λίβερπουλ (vids)

Μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων με το παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield, έπειτα από το οποίο θα έρθει και το ευρωπαϊκό Super Cup στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Τσέλσι, η Λίβερπουλ υπέστη ακόμα μια ήττα στα φιλικά της φετινής προετοιμασίας της.

Απέναντι στη Νάπολι στο Murrayfield του Εδιμβούργου, οι «κόκκινοι» δέχθηκαν τρία γκολ δίχως απάντηση...

Στο 17ο λεπτό ο Λορέντσο Ινσίνιε έπειτα από σπριντ που έκανε από αριστερά έκοψε κεντρικά, έφερε τη μπάλα στο δεξί κι έκανε δυνατό σουτ για το 1-0.

Στο 29' ο Αρκάντιους Μίλικ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και του Κώστα Μανωλά με προβολή από γύρισμα του Ινσίνιε στην περιοχή, ενώ, το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 52ο λεπτό ο Αμίρ Γιουνές εκμεταλλευόμενος σύγχυση στα καρέ των Πρωταθλητών Ευρώπης για να κάνει εύκολο σουτ και να σκοράρει.

Στο τελευταίο 10λεπτο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Λίβερπουλ και ο Χάρβεϊ Έλιοτ που ανακοινώθηκε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Insigne! #Liverpool-#Napoli 0-1 💙💙💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SSCNapoli1926 (@ssc1926napoli) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Milik! 2-0 #Napoli 💙💙💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SSCNapoli1926 (@ssc1926napoli) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Younes! 3-0 #Napoli 💙💙💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SSCNapoli1926 (@ssc1926napoli) στις

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μάτιπ (62' Λόβρεν), Φαν Ντάικ (79' Φαν ντεν Μπεργκ), Ρόμπερτσον (64' Χούβερ), Αλεξάντερ – Άρνολντ (73' Γκόμες), Μίλνερ (79' Έλιοτ), Βαϊνάλντουμ (79' Λιούις), Χέντερσον (62' Λαλάνα), Όξλεϊντ – Τσάμπερλεϊν (62' Γουίλσον), Φαμπίνιο (79' Ντάνκαν), Οριγκί (62' Μπρούστερ)

Νάπολι: Μέρετ, Μανωλάς (46' Κίρικες), Μακσίμοβιτς (61' Λουπέρτο), Μάριο Ρούι (46' Γκουλάμ), Ντι Λορέντσο (61' Χισάι), Ζιελίνσκι, Μέρτενς (46' Γιουνές), Καγιεχόν, Βέρντι (61' Γκαετάνο), Ινσίνια, Μίλικ (74' Τουτίνο)

Κώστας Ζάλιαρης