Άσλεϊ: «Ο Μπενίτεθ σκέφτηκε πρώτα τα λεφτά»

Ο Μάικ Άσλεϊ ανταπέδωσε τα «πυρά» τα οποία του είχε εξαπολύσει ο Ράφα Μπενίτεθ για τη σχέση τους όσο συνεργάστηκαν στη Νιούκαστλ και πολύ περισσότερο για τις επαφές από τις οποίες οδηγήθηκαν οι δύο πλευρές στο «διαζύγιο». «Πήρε την εύκολη επιλογή, τα λεφτά και έφυγε για Κίνα» είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.  



Άσλεϊ: «Ο Μπενίτεθ σκέφτηκε πρώτα τα λεφτά»

Ο Ισπανός προπονητής, που πλέον βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ντάλιαν Γιφάνγκ, τόνιζε συνεχώς πως το μεγάλο αφεντικό της Νιούκαστλ ήταν εξαφανισμένο, δεν είχε κανένα όραμα για τον σύλλογο, δεν διέθετε χρήματα για μεταγραφές κι έτσι, ο Μπενίτεθ έκανε προσπάθεια ν' αποτρέψει τους γνωστούς του από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του κλαμπ.

Ο Μάικ Άσλεϊ, μίλησε στη Daily Mail και ανταπέδωσε τα «πυρά», λέγοντας:

«Αν ακούσει κανείς όσα είπε ο Μπενίτεθ, θα σκεφτεί πως πάνω απ' όλα έβαζε την ομάδα, μετά τον εαυτό του και μετά τα χρήματα. Εγώ θα σας πω ότι πάνω απ' όλα έβαζε τον εαυτό του, μετά τα χρήματα και μετά τα λεφτά.

Πήρε την πιο εύκολη επιλογή και έφυγε για την Κίνα όπου του έδωσαν χρήματα.

Αυτό με απογοητεύει. Αν πήγαινε στη Ρεάλ ή σε οποιαδήποτε ομάδα από τις έξι μεγάλες της Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα το δεχόμουν. Όμως, όλα είχαν να κάνουν με τα λεφτά και έπρεπε να το έχει πει από την πρώτη στιγμή.

Πάντα ήθελα να κρατήσουμε τον Ράφα στην ομάδα. Δεν ήταν δίκαιο έτσι όπως φέρθηκε. Ζήτησε αύξηση μισθού 50% και ήξερε ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί. Πάντα ζητούσε το ένα και μετά το άλλο και μετά το άλλο... Αν είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας θα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο σε αυτή την υπόθεση...».

Κώστας Ζάλιαρης