Πώς... τους πετσόκοψες έτσι ρε Κέιν! (Video)

Με ένα τρομερό πλασέ του Χάρι Κέιν από το κέντρο, η Τότεναμ πήρε σπουδαία νίκη 3-2 επί της Γιουβέντους σε καλοκαιρινό φιλικό. Γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα αυτό για τον Άγγλο επιθετικό, που... πετσόκοψε την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι και του Κριστιάνο Ρονάλντο έχοντας δει νωρίτερα τον διαιτητή της συνάντησης να κάνει το ίδιο, αλλά εις βάρος της δικής του ομάδας.



Πώς... τους πετσόκοψες έτσι ρε Κέιν! (Video)

Μόνο θετικά συμπεράσματα μπορεί να κρατήσει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο από το φιλικό των Spurs με την «Γηραιά Κυρία», μιας και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ένα τρομερό σε γενικές γραμμές ματς, με μοναδική παραφωνία τα δύο διαδοχικά γκολ που δέχθηκαν για να βρεθούν πίσω στο σκορ και ενώ είχαν πάρει κεφάλι.

Πρώτος σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Έρικ Λαμέλα, που πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν σε σουτ του Πάροτ, ενώ το ημίχρονο θα μπορούσε να κλείσει εύκολα στο 2-0 υπέρ της Τότεναμ. Αυτό δεν έγινε εξαιτίας διαιτητικών αποφάσεων, με τον βοηθό να ακυρώνει γκολ του Λούκας Μόουρα για ανύπαρκτο οφσάιντ και στην συνέχεια τον πρώτο διαιτητή να μην δίνει οφθαλμοφανές πέναλτι.

Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν τα πάνω-κάτω στο ματς, με τον Γκονσάλο Ιγουαΐν να ισοφαρίζει στο 56' σε 1-1 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνει το προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα. Η χαρά των Ιταλών δεν κράτησε παρά μόνο για πέντε λεπτά, με τον Τανγκί Ντομπελέ να περνάει υπέροχη κάθετη για τον Λούκας, που έκανε το 2-2. Και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, ήρθε η γκολάρα του Κέιν που μπορείτε να δείτε παρακάτω για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Στον αγώνα ξεκίνησε βασικός ο Άντονι Γεωργιου για την Τότεναμ, ενώ ένα τέταρτο πριν το τέλος ο Γρηγόρης Κάστανος πήρε την θέση του Μπλεζ Ματουιντί στον άξονα της Γιουβέντους, με αμφότερους τους ποδοσφαιριστές να εκπροσωπούν την Κύπρο.