Ο Σόλσκιερ θέλει να χτίσει την Γιουνάιτεντ με βάση τον Πογκμπά

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε σε βρετανικό Μέσο και αναφέρθηκε σε πολλά αλλά κυρίως τόνισε πως θέλει να κάνει τον Πογμπά το σημείο αναφοράς της ομάδας του μέλλοντος, ξεκαθαρίζοντας τις δικές του προθέσεις...  



Ο Σόλσκιερ θέλει να χτίσει την Γιουνάιτεντ με βάση τον Πογκμπά

Ο Γάλλος μέσος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί φαίνεται πως εκφράζει την επιθυμία του να φύγει από την Αγγλία, με τις Ρεάλ και Γιουβέντους να «παραμονεύουν». Ο Σόλσκιερ όμως έχει διαφορετική άποψη για τον 26χρονο σταρ.

«Ο Πολ είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένας φανταστικός άνθρωπος και πάντα δουλεύει με επαγγελματισμό. Είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί του όταν τον είχα στις ακαδημίες πριν κάποια χρόνια. Τότε είχα πει πως, αν έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου πρέπει να χτίσεις το υπόλοιπο σύνολο με βάση εκείνον. Το ίδιο πιστεύω και τώρα» είπε ο Νορβηγός.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ που κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει, με την Ίντερ να έχει μιλήσει μαζί του ενώ σύμφωνα με την Sky Sports, άμεσα η ιταλική ομάδα θα καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει. Φυσικά ο Σόλσκιερ ρωτήθηκε και για αυτό λέγοντας πως, «Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν να φύγουν. Μάλλον δεν έχουν νιώσει την επιτυχία στον σύλλογο. Είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου να πετύχεις σαν ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα, ελπίζω πως θα καταφέρουμε φέτος να φτάσουμε στους στόχους μας».

Συνοψίζοντας είπε ακόμα πως είναι πολύ ευχαριστημένους με τις μεταγραφές των δύο Άγγλων ποδοσφαιριστών και πως αν υπάρχουν αποχωρήσεις θα υπάρξουν περισσότερες μεταγραφές. Τέλος έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξις Σάντσες δηλώνοντας πως εύκολα μπορεί να σκοράρει είκοσι γκολ φέτος.

 

 

Θάνος Κονταξής