«Καθηλωμένη» από το Σάββατο η Σίτι που... παλεύει να φτάσει στη Σανγκάη!

Η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι επρόκειτο να ταξιδέψει από το Σάββατο στη Σανγκάη για να συμμετέχει στο Asian Trophy, όμως, το αεροσκάφος που θα τη μετέφερε στην ασιατική ήπειρο δεν έχει καταφέρει να σηκωθεί στον αέρα, λόγω προβλημάτων που έχουν προκύψει με την πτήση... Σε μπελάδες η ομάδα με την καλοκαιρινή της προετοιμασία.  



«Καθηλωμένη» από το Σάββατο η Σίτι που... παλεύει να φτάσει στη Σανγκάη!

Είναι Δευτέρα, την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στη Σανγκάη και οι Πρωταθλητές Αγγλίας αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουν πότε θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στον προορισμό τους!

Το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν έχει βρει επίλυση σχεδόν 24 ώρες μετά την προγραμματισμένη αναχώρηση από το Μάντσεστερ για τη Σανγκάη και φυσικά έχει προκληθεί έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Σίτι για την έκβαση της προετοιμασίας της ομάδας και τις ημερομηνίες της περιοδείας...

Η αποστολή της Σίτι απαρτίζεται από τους: Claudio Bravo, Kyle Walker, Danilo, John Stones, Raheem Sterling, Ilkay Gundogan, Oleksandr Zinchenko, Angelino, Aymeric Laporte, Rodri, Kevin De Bruyne, Leroy Sane, Bernardo Silva, David Silva, Daniel Grimshaw, Lukas Nmecha, Nabili Zoubdi Touaizi, Gavin Bazunu, Jose Angel Pozo, Tommy Doyle, Luke Bolton, Aleix Garcia, Taylor Harwood-Bellis, Adrian Bernabe, Ian Poveda, Ben Knight, Phil Foden (θα ενσωματωθεί στο Χονγκ - Κονγκ).

Κώστας Ζάλιαρης