Η Λίβερπουλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κλοπ

Ο ατζέντης του Γιούργκεν Κλοπ μίλησε σε γερμανικό Μέσο και είπε όσα θέλουν να ακούσουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ για το μέλλον του προπονητή της ομάδας...  



Η Λίβερπουλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κλοπ

Ο Γερμανός τεχνικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τους «κόκκινους» αλλά όπως φαίνεται η διοίκηση της Λίβερπουλ θέλει να τον κρατήσει για πολλά περισσότερα χρόνια και οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Κλοπ που έφτασε την Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 14 χρόνια και έμεινε μόλις έναν πόντο μακριά από το πρωτάθλημα, συνδέθηκε με πολλές ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους. Η δύσκολη περίπτωση του Γερμανού όμως τις έκανε να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους και τελικά κατέληξαν στους Ζιντάν και Σάρι αντίστοιχα.

Επίσης, γερμανικά Μέσα ανέφεραν πως ο Κλοπ είναι το φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας όταν αποχωρήσει ο Γιόακιμ Λεβ, κάτι που σύμφωνα με τον ατζέντη του Γερμανού τεχνικού Μαρκ Κοσίτσκε δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Αναλυτικά ο Κοσίτσκε είπε:

«Ο Γιούργκεν από μόνος του έχει δηλώσει πως θα ήθελε να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας κάποια στιγμή. Αλλά σας λέω με σιγουριά πως δεν σχεδιάζει να φύγει σύντομα από την Λίβερπουλ, τουλάχιστον όχι πριν λήξει το συμβόλαιό του», ενώ πρόσθεσε, «η Λίβερπουλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και νομίζω πως ο Γιούργκεν θα το ήθελε. Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάλαβε για ακόμη μία φορά πόσο τεράστιος σύλλογος είναι η Λίβερπουλ και νιώθει πως βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή».

Τέλος ο Κοσίτσκε ανέφερε πως, «Ο Κλοπ αυτή τη στιγμή είναι απλησίαστος οικονομικά. Δεν θέλω να ορίσω μια τιμή. Πόσο μπορεί όμως να αξίζει ένας προπονητής που αύξησε την τιμή ενός συλλόγου από 900 εκατομμύρια ευρώ σε 2.8 δις μέσα σε τέσσερα χρόνια;».

 

 

Θάνος Κονταξής