Στα 40 εκατομμύρια λίρες η προσφορά της Άρσεναλ για Ζαχά

Πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών, ποσού μειωμένου στο μισό από αυτό που αξιώνει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή της η Κρίσταλ Πάλας, έκανε για τον Γουίλφιριντ Ζαχά η Άρσεναλ.



Στα 40 εκατομμύρια λίρες η προσφορά της Άρσεναλ για Ζαχά

Ο Ιβοριανός επιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο των «κανονιέρηδων» για να γεμίσει ο επιθετικός τομέας, με τον ίδιο τον παίκτη να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Emirates» και την ομάδα που υποστήριζε από μικρός.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο διεθνής Τύπος ανέφερε πως ο Ζαχά πιέζει πολύ την Πάλας να πει το «ναι» και να μην βάλει μεγάλα εμπόδια που θα δυσκολέψουν την πραγματοποίηση της επιθυμίας του, με την Άρσεναλ από την πλευρά της να κάνει μια προσπάθεια να πείσει την συμπολίτισσα προσφέροντας 40 εκατομμύρια λίρες -δηλαδή τα μισά από αυτά που ζητούν οι «αετοί».

Στον απόηχο της φημολογούμενης πρότασης, ο αδερφός του Ζαχά, Ζουντικαέλ, ανέφερε στο «Sky Sports»: «Ο Γουίλφριντ θα έχει πάντα μεγάλη εκτίμηση για την Πάλας και τους οπαδούς της. Η στήριξη που του έδειξαν σημαίνει πάρα πολλά για εκείνον. Ωστόσο είναι όνειρο του αδερφού μου να παίξει για την Άρσεναλ.

Δεδομένων των όσων έχει προσφέρει ο Γουίλφριντ στην Πάλας για να την βοηθήσει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, ελπίζω πως η Πάλας θα καταφέρει να βρει την χρυσή τομή με την Άρσεναλ για μια συμφωνία που θα επιτρέψει στον Γουίλφριντ να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να παίξει στην Ευρώπη για τον σύλλογο που υποστήριζε από μικρό παιδί».

Γιώργος Σιάφας