Τόρες: «Ο Τζέραρντ πήγαινε το παιχνίδι μου σε άλλη διάσταση»

Μια ξεχωριστή αναφορά στον Στίβεν Τζέραρντ έκανε στην συνέντευξή του για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ο Φερνάντο Τόρες, που δήλωσε πως δίπλα στον τότε αρχηγό της Λίβερπουλ το παιχνίδι του πήγαινε σε άλλη διάσταση.



Τόρες: «Ο Τζέραρντ πήγαινε το παιχνίδι μου σε άλλη διάσταση»

Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε κάποια πολύ καλά χρόνια στο «Άνφιλντ» πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, και στο Μέρσεϊσαϊντ βρήκε τον κατά τον ίδιο καλύτερο συμπαίκτη της καριέρας του, τον «Stevie G».

«Πάντα έλεγα ότι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Ήταν αυτός που με βοήθησε να ολοκληρώσω το παιχνίδι μου. Νομίζω ότι το παιχνίδι μου πήγαινε σε άλλη διάσταση όσο ήμουν στο χορτάρι μαζί του. Ήταν 3.5 εκπληκτικά χρόνια δίπλα στον Στίβεν και θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω σε εκείνες τις ημέρες έστω και για ένα λεπτό», ανέφερε ο «El Nino» για τον Τζέραρντ, ενώ όσον αφορά το φινάλε της πορείας του στα γήπεδα τόνισε:

«Έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και να παίζω στο επίπεδο που πιστεύω ότι πρέπει να παίζω και επειδή πλησιάζουν οι ημέρες που δεν θα μπορώ να το κάνω δεν θέλω να πιάσω τον εαυτό μου να μην το απολαμβάνει. Θέλω να βάλω ένα τέλος πριν συμβεί αυτό. Γνωρίζοντας και ακούγοντας το σώμα μου, και πόσο μάλλον στο πνευματικό κομμάτι, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με καλό τρόπο πριν συμβεί αυτό».

Ο Τόρες θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι στις 23 Αυγούστου κόντρα στην Βίσελ Κόμπε των Αντρές Ινιέστα και Δαβίδ Βίγια.

Γιώργος Σιάφας