Οι τέσσερις της λίστας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί το «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Πολ Πογκμπά να βρίσκεται στο Νο1 των προτεραιοτήτων για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η ομάδα φαίνεται πως δεν θα μείνει άπραγη στο μεταγραφικό «παζάρι».  



Οι τέσσερις της λίστας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την «Times», μετά την μεταγραφή του Ντάνιελ Τζέιμς από την Σουόνσι, ο προπονητής της ομάδας Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως θέλει ακόμα τέσσερις παίκτες για να δυναμώσει το ρόστερ του.

Πρώτος στην λίστα είναι ο 22χρονος Βέλγος, Γιούρι Τίλεμανς, μέσος ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στη Λέστερ και ανήκει στην Μονακό. Κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια από τον γαλλικό σύλλογο. Ενώ επόμενος είναι ο 22χρονος μέσος της Νιουκάστλ, Σεν Λόνγκσταφ, ο οποίος όντας κι αυτός πιτσιρικάς βρίσκεται στο «στόχαστρο» των «κόκκινων διαβόλων» για φέτος.

Όμως, στην μεταγραφική λίστα της ομάδας του Μάντσεστερ δεν λείπουν ούτε τα «μεγάλα» ονόματα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», εάν τελικά ο Πολ Πογκμπά αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ, οι επιλογές αντικατάστασης θα είναι δύο, με τους Ιβάν Ράκιτιτς και Φιλίπε Κουτίνιο να περιμένουν άμεσα πρόταση από την αγγλική ομάδα.

Μαρίνος Πάντζης