Τσέφεριν: «Και στο Αζερμπαϊτζάν άνθρωποι ζούνε»

Σκεπτόμενη τους... ανθρώπους που ζούνε στο Μπακού διοργάνωσε τον τελικό του Europa League η UEFA, με τον πρόεδρό της, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, να επιθυμεί να κλείσει οριστικά το θέμα αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία...



Τσέφεριν: «Και στο Αζερμπαϊτζάν άνθρωποι ζούνε»

Κοντεύει να περάσει μήνας από τότε που η Τσέλσι νίκησε την Άρσεναλ στο Αζερμπαϊτζάν και κατέκτησε το τρόπαιο, ωστόσο δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος για την διοργάνωση το τελικού στο σύνολό της.

Από την μία δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο παρά μόνο μερικές χιλιάδες οπαδών των δύο λονδρέζικων συλλόγων, ενώ από την άλλη ούτε οι ντόπιοι δεν κατάφεραν να γεμίσουν την εξέδρα, με δημοσιεύματα μάλιστα να ισχυρίζονται πως αρκετά νωρίς μετά την σέντρα άνοιξαν τα τουρνικέ για να προσέλθει δωρεάν περισσότερος κόσμος και να... γλιτώσουν την ξεφτίλα.

Σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα, από την πλευρά του ο Τσέφεριν ανέφερε: «Εάν κάποιος με ρωτήσει γιατί κάναμε τον τελικό στο Μπακού θα έλεγα πως κι εκεί άνθρωποι μένουν. Εάν παίζανε δύο ομάδες του Αζερμπαϊτζάν στο Λονδίνο δεν θα παραπονιόταν κανείς». Στα social media, πάντως, οι οπαδοί γράφουν πως αυτός είναι ένας πολύ παράξενος τρόπος να πεις πως... σου αρέσουν τα λεφτά.