Ο Αζάρ φίλησε το σήμα της Ρεάλ και υποσχέθηκε να γίνει ο καλύτερος όλων! (vids)

Ο Εντέν Αζάρ, η μεγαλύτερη μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι μέχρι στιγμής, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», φίλησε το σήμα της Ρεάλ στη φανέλα, όπως το έκανε ως πιτσιρικάς όταν έπαιζε με τους φίλους του και έδωσε μεγάλη υπόσχεση στους οπαδούς...



Ο Αζάρ φίλησε το σήμα της Ρεάλ και υποσχέθηκε να γίνει ο καλύτερος όλων! (vids)

Ο Βέλγος αστέρας ανήκει με κάθε επισημότητα στους «μερένγκες», υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το 2024. Η μεταγραφή του κόστισε 100 εκατομμύρια ευρώ και ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να κλείσει την 7ετή παρουσία του στην Τσέλσι, χαρίζοντας στο λονδρέζικο κλαμπ το Europa League. 

Το απόγευμα της Πέμπτης, παρουσιάστηκε επίσημα μπροστά σε 50.000 οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που ζητωκραύγαζαν κατενθουσιασμένος στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» βλέποντας τον Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της ομάδας τους. 

Μάλιστα, τη στιγμή που εκείνος φίλησε το σήμα της ομάδας, όπως συνηθίζεται άλλωστε από τους νέους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, τότε επικράτησε... πανδαιμόνιο. Σε αντίθεση, βέβαια, με αρκετούς που το έκαναν μονάχα για τις ανάγκες των φωτογραφιών, ο Αζάρ εκπλήρωσε ένα μεγάλο του όνειρο, αφού έκανε αυτή την κίνηση και ως πιτσιρικάς, όταν τότε σκεφτόταν το μέλλον και έβαζε στόχους για την καριέρα που ήθελε ν' ακολουθήσει. 

«Σας ευχαριστώ όλους και... Hala Madrid» φώναξε ο Βέλγος στους οπαδούς που από τη νέα σεζόν θα τον αποθεώνουν, δίνοντας την υπόσχεσή του πως θα προσπαθήσει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης