Ο Γκασκόιν πάτησε ξανά χορτάρι και έπαιξε σε φιλανθρωπικό ματς!

Ο Πολ Γκασκόιν φόρεσε ξανά τα ρούχα της «δουλειάς» και έλαβε μέρος σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να δεχθεί καταιγισμό θετικών σχολίων από θαυμαστές του στα social media.  



Ο Γκασκόιν πάτησε ξανά χορτάρι και έπαιξε σε φιλανθρωπικό ματς!

Την περασμένη Κυριακή, ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής «ξεσκόνισε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, φόρεσε ξανά την φανέλα της Τότεναμ με το νούμερο «8» (από πρόσφατο φιλικό θρύλων της ομάδας στο νέο γήπεδο) και πήρε μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα, προκαλώντας έτσι την αγάπη μου κόσμου στα social media.

Ο 52χρονος άλλοτε αστέρας των «σπιρουνιών», όχι απλά αγωνίστηκε στο ματς, το οποίο διοργάνωνε ο αδερφός του μάνατζερ του, Σέιν Γουίτφιλντ, αλλά σκόραρε κιόλας απ' την «άσπρη βούλα», ποστάροντας το βίντεο από το γκολ και γράφοντας τα εξής:

«Τέλεια ημέρα χθες στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργάνωσαν τα αδέρφια Γουίτφιλντ...Δεν έχω χάσει ακόμα την φόρμα μου, ούτε ο Ντέιβιντ Σίμαν θα μπορούσε να το “σώσει”. Με αγάπη, Γκάζα».

Εννοείται πως όλοι θέλουν να τον βλέπουν σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση, στο γήπεδο κι όχι να μαθαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι πως «ξανακύλησε» στο αλκοόλ και αντιμετώπισε προβλήματα υγείας...

 

 

Μαρίνος Πάντζης