Χαρά... αγνοείται για τον Πογκμπά

Μετά την πολύ μέτρια σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εξαιρουμένου ενός μικρού διαστήματος που... αναγεννήθηκε με τον Σόλσκιερ) και την κριτική που δέχθηκε, ο Πολ Πογκμπά δεν λέει να βρει την ηρεμία του, αφού βίωσε και την ήττα-σοκ της Γαλλίας από την Τουρκία με 2-0!  



Χαρά... αγνοείται για τον Πογκμπά

Αν ο Γάλλος μέσος νόμιζε ότι η ήττα από την Κάρντιφ και οι έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ήταν το χειρότερο σημείο στο οποίο μπορούσε να φτάσει για εκείνον η φετινή σεζόν, μάλλον έκανε λάθος!

Φαίνεται ότι δεν θα βρει την ηρεμία που θέλει ούτε με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, αφού ήρθε η κατραπακιά το βράδυ του Σαββάτου και η άσχημη εμφάνιση με τους Τούρκους, οι οποίοι επιβλήθηκαν των «τρικολόρ» με σκορ 2-0 στην έδρα τους.

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα των Γάλλων στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων! Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έμεινε έτσι στους έξι βαθμούς και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ οι Τούρκοι προπορεύονται πλέον, έχοντας κάνει το τρία στα τρία!

Εκείνο που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αρχικά είναι το μέλλον του Πογκμπά και το αν θα παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους», αφού παρουσιάζεται τόσο ως στόχος της Γιουβέντους που θέλει να τον πάρει πίσω στο Τορίνο, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν θα επιθυμούσε να έχει τον συμπατριώτη του υπό τις οδηγίες του.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του στις ποιοτικές εμφανίσεις είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσει ο ίδιος, αποβάλλοντας τη γκρίνια που τον συνοδεύει και τον έχει επηρεάσει αρνητικά προκειμένου να αποδώσει τα αναμενόμενα!

Θανάσης Κρητικός