Με παρόντα ως μάρτυρα τον Ερντογάν ο γάμος του Εζίλ!

Ο Μεσούτ Εζίλ είχε ιδιαίτερο προσκεκλημένο στον γάμο του για να εκτελέσει χρέη μάρτυρα, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόλις λίγο καιρό μετά την απόφασή του ν' αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Γερμανίας λόγω της κριτικής που δέχθηκε για μια φωτογραφία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας και το θέμα της καταγωγής του!  



Με παρόντα ως μάρτυρα τον Ερντογάν ο γάμος του Εζίλ!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Amine Gulse, μοντέλο, ηθοποιό και πρώην Μις Τουρκία.

Ο γάμος έγινε με τα τουρκικά έθιμα και βάσει της παράδοσης της χώρας, με τον Ταγίπ Ερντογάν και τη σύζυγό του, Εμινέ, να δίνουν το «παρών» ως μάρτυρες στο «μυστήριο»!

Αυτό, ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά την απόσυρση του Μεσούτ Εζίλ από την εθνική ομάδα της Γερμανίας, έχοντας κατηγορήσει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και τους οπαδούς για έλλειψη σεβασμού στις τουρκικές του ρίζες!

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως μαζί με τη σύζυγό του, αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη δωρεά και να συνεργαστούν με οργανισμό που μπορεί να βοηθήσει μικρά παιδιά, τα οποία έχουν ανάγκη από σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις!

«Ως ποδοσφαιριστής έχω αρκετά προνόμια, όμως δεν συμβαίνει σε όλους αυτό. Καλώ όποιους θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα εξαιρετικό πρότζεκτ που τρέχει από το BigShoe. Εμείς αποφασίσαμε να καλύψουμε 1.000 επεμβάσεις σε παιδιά που έχουν τρομερή ανάγκη και μπορεί ν' αλλάξει ολόκληρη η ζωή τους. Μακάρι να υπάρξουν και περισσότερες δωρεές για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά» ανέφερε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.