Πάει και για Ντομπελέ η Τότεναμ

Στην απόκτηση του Τανγκί Ντομπελέ από την Λιόν στοχεύει η Τότεναμ, που έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα και τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο.



Πάει και για Ντομπελέ η Τότεναμ

Οι Spurs άκουσαν τον Κρίστιαν Έρικσεν να εκφράζει δημοσίως την δίψα του να αναζητήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά παράλληλα δείχνουν να συνεχίζουν δυναμικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Εκτός από την περίπτωση του Λο Σέλσο, για τον οποίο δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στις τελευταίες ημέρες κατά την οποία συνδέεται το όνομά του με τους Λονδρέζους, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ ζεστά και για τον χαρισματικό μέσο της Λιόν, ο οποίος αποτελεί έναν δυναμικό αμυντικό χαφ που μπορεί με μεγάλη ευκολία να αναλάβει καθήκοντα box to box μέσου.

Μάλιστα λέγεται πως η Τότεναμ έχει κάνει τον Ντομπελέ πρωταρχικό της στόχο, αν και η μεταγραφή του είναι αρκετά δύσκολη όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι μιας και οι «λιονέ» τον αξιώνουν περί τα 80 εκατομμύρια λίρες. Όσον αφορά τον Λο Σέλσο ακούγεται η τιμή των 60 εκατομμυρίων λιρών, με το «πακέτο» να είναι αρκετά μεγάλο αλλά υπό προοπτικές και ικανό να γεμίσει τον άξονα της ομάδας για χρόνια.