Σαλάχ: «Είδα τη φωτογραφία από τον περσινό τελικό και πήρα κίνητρο...» (pic)

Αντικρίζοντας μια φωτογραφία στην οποία ήταν δακρυσμένος από τον πόνο στον ώμο μετά τον τραυματισμό που του προκάλεσε ο Σέρχιο Ράμος στον περσινό τελικό του Κιέβου, ο Μοχάμεντ Σαλάχ πήρε κίνητρο για να πανηγυρίσει το Champions League στη Μαδρίτη!  



Σαλάχ: «Είδα τη φωτογραφία από τον περσινό τελικό και πήρα κίνητρο...» (pic)

Ο Αιγύπτιος αστέρας της Λίβερπουλ έγινε ο πρώτος από την πατρίδα του που καταφέρνει να σκοράρει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με πέναλτι στο Wanda Metropolitano, το βράδυ του Σαββάτου και πλέον είναι Πρωταθλητής Ευρώπης με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

«Πέρυσι ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου, όχι μόνο της καριέρας μου. Φέτος, ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πριν από τον φετινό τελικό κοίταξα ξανά μια φωτογραφία από το παιχνίδι με τη Ρεάλ που ήμουν δακρυσμένος με τον τραυματισμό και ήταν πολύ άσχημο. Ήμασταν όλοι απογοητευμένοι και ενοχλημένοι μετά τον τελικό και τώρα επιστρέψαμε και πανηγυρίσαμε τον τίτλο.

Είδα τη φωτογραφία μου μετά τον τραυματισμό για να πάρω κίνητρο για τον φετινό τελικό και ήταν κάτι που μου έδωσε μεγάλο κίνητρο...». 

Κώστας Ζάλιαρης