To Λονδίνο θέλει το Παγκόσμιο Στίβου του 2017!

Επίσημη υποψηφιότητα για να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου το 2017 θα καταθέσει το Λονδίνο, όπως επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη!



To Λονδίνο θέλει το Παγκόσμιο Στίβου του 2017!

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ» αλλά και την ανάληψη του σπουδαιότερου παιχνιδιού της χρονιάς το 2013, η αγγλική πρωτεύουσα ενδέχεται να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες στιγμές σε διάστημα έξι χρόνων, με τη φιλοξενία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στο «Ολυμπιακό Στάδιο» της πόλης!

«Σε ενδεχόμενη επιτυχία της υποψηφιότητάς μας, θα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να πούμε το δικό μας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη που απολαμβάνουμε! Θα φροντίσουμε ώστε η διοργάνωση που ενδεχομένως να φιλοξενήσουμε στο Λονδίνο, να αποτελέσει αφορμή για να μυηθούν περισσότεροι νέοι στον αθλητισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λόρδος Κόου, επικεφαλής της ομάδας «Λονδίνο 2012» που έχει αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του επόμενου καλοκαιριού.

Η επίσημη υποψηφιότητα του Λονδίνου θα κατατεθεί λίγο μετά την έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου που θα διεξαχθεί στη Νταεγού της Νοτίου Κορέας και η απόφαση θα ληφθεί τον προσεχή Νοέμβριο.