Μια... διαφορετική ερμηνεία για την εκνευρισμένη αποχώρηση του Σάρι από την προπόνηση (vid)

Ο Μαουρίτσιο Σάρι λέγεται πως δεν εκνευρίστηκε μονάχα από την... απόφαση που πήραν οι Νταβίντ Λουίζ και Γκονζάλο Ιγουαΐν να τσακωθούν σαν τα κοκόρια στην τελευταία προπόνηση, αλλά και από την ενημέρωση που είχε για τις κάμερες που θα έμεναν ανοιχτές καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος της Τσέλσι πριν τον αποψινό τελικό στο Μπακού! 



Μια... διαφορετική ερμηνεία για την εκνευρισμένη αποχώρηση του Σάρι από την προπόνηση (vid)

Η τελευταία προπόνηση των «μπλε» δεν κύλησε καθόλου ομαλά, το βράδυ της Τρίτης, ένα 24ωρο πριν από την πρώτη σέντρα στο σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ με φόντο το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. 

Έπειτα από δυνατές μονομαχίες που είχαν στο οικογενειακό διπλό οι Νταβίντ Λουίζ και Γκονζάλο Ιγουαΐν, ο Μαουρίτσιο Σάρι αποχώρησε εκνευρισμένος και κλωτσούσε το καπέλο του. Ωστόσο, το περιστατικό των ποδοσφαιριστών του φαίνεται πως δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Ιταλού. 

Σύμφωνα με τους Times, ο Σάρι ενημερώθηκε από βοηθό του πως οι κάμερες από τα τηλεοπτικά συνεργεία θα παρέμεναν ανοιχτές για μια ώρα κι όχι για τα πρώτα 10-15 λεπτά της προπόνησης, πράγμα που σήμαινε αυτομάτως πως ό,τι κι αν δοκίμαζε ο κόουτς της Τσέλσι για τον τελικό σε μια τελευταία... πρόβα, θα μπορούσαν να τα δουν όλοι. 

Έτσι, αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος, δίχως να δώσει περαιτέρω οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης