«Πόρτα» στην ΚΠΡ για Πάρκερ!

Η προσπάθεια του Τόνι Φερνάντες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην πρώτη του μέρα με την ιδιότητα του νέου ιδιοκτήτη της ΚΠΡ απέτυχε, αφού η Γουέστ Χαμ απέρριψε την πρόταση των 4 εκατ. λιρών για τον Σκοτ Πάρκερ!



«Πόρτα» στην ΚΠΡ για Πάρκερ!
Ο ισχυρός άνδρας των μαλαισιανών αερογραμμών και εκ των αφεντικών της ομάδας «Lotus» στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΠΡ, έχοντας αποκτήσει το 66% των μετοχών του συλλόγου και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο, όπως και η παρουσίαση του Φερνάντες, που έχουν  προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι.
 
Από το πρώτο λεπτό που υπήρξε συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Ρέιντζερς, ο Φερνάντες προσπάθησε να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στη μεταγραφική αγορά, καταθέτοντας επίσημη πρόταση 4 εκατ. λιρών στη Γουέστ Χαμ για τον Σκοτ Πάρκερ. Τα «σφυριά», απέρριψαν την προσφορά χωρίς δεύτερη συζήτηση, αφού ναι μεν αξιώνουν 7 εκατομμύρια, αλλά επίσης αντιλαμβάνονται πως ο Άγγλος μέσος είναι η «κολώνα» της ομάδας και από τη στιγμή που δεν αποχώρησε από το «Άπτον Παρκ» μέχρι σήμερα, θα γίνει προσπάθεια διατήρησής του στο ρόστερ.