Νταβίντ Λουίζ: «Αγαπάμε τον Σάρι. Στην αρχή δεν με ήθελε στην ομάδα...»

Ο Νταβίντ Λουίζ με δηλώσεις του ενόψει του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Άρσεναλ την προσεχή Τετάρτη, έκανε φανερή την προτίμησή και τη συμπάθειά του προς τον Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ εξήγησε πως ο Ιταλός κατόρθωσε να αντιστρέψει την κατάσταση που επικρατούσε εις βάρος του στην αρχή της σεζόν.  



Νταβίντ Λουίζ: «Αγαπάμε τον Σάρι. Στην αρχή δεν με ήθελε στην ομάδα...»

«Όταν πρωτοήρθε (ο Σάρι) στην ομάδα, είχαμε μια συζήτηση. Δεν με ήθελε να μείνω και αυτό είναι φυσιολογικό. Ήμουν τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και διένυα το τελευταίο έτος του συμβολαίου μου. Ωστόσο, τρεις μέρες μετά τον διάλογό μας αυτόν, μου είπε ότι τελικά θα παραμείνω στην ομάδα» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη «Daily Mail».

Αρκετούς μήνες αργότερα ο 32χρονος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στον σύλλογο και να γίνει ένα βασικό γρανάζι στην ιδεατή εικόνα που είχε ο Σάρι για την ομάδα του, αλλά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλε» για άλλα δύο χρόνια, έχοντας αγωνιστεί στα 36 από τα 38 φετινά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είναι ταπεινός και ιδεαλιστής. Η ιστορία ζωής του είναι σπουδαία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τις μικρές κατηγορίες. Λίγοι προπονητές έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο. Τον συμπαθώ και είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή πρόκειται να τερματίσουμε την σεζόν πολύ δυνατά» πρόσθεσε, μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του.

«Ήταν ένας χρόνος χωρίς συνέπειες. Τους πρώτους τρεις μήνες όλοι ήταν χαρούμενοι και το απολάμβαναν στο έπακρο» δήλωσε, προσθέτοντας ότι «οι οπαδοί θέλουν να κερδίζει η ομάδα, ώστε να πηγαίνουν στις δουλειές τους την επόμενη μέρα και να λένε ο Σάρι είναι σπουδαίος. Τον αγαπάμε γιατί είναι τόσο καλός και ονειροπόλος». 

Γιάννης Γατσούλης