Βενγκέρ: «Δυσκολεύομαι, αλλά θα επιστρέψω σίγουρα»!

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχεται πως η... ελεύθερη ζωή μακριά από την πίεση και τα άγχη της προπονητικής είναι απολαυστική, πράγμα που τον κάνει να δυσκολεύεται ν' αποφασίσει για την επαναφορά στο ποδόσφαιρο, αν και τη θεωρεί δεδομένη!Advertisement
Βενγκέρ: «Δυσκολεύομαι, αλλά θα επιστρέψω σίγουρα»!

Ο Αλσατός θρύλος της Άρσεναλ, έχει μείνει μακριά από τους πάγκους έναν χρόνο, έπειτα από την απόφαση που πήρε να διακόψει στα μισά το διετές συμβόλαιο που τον δέσμευε τέτοια εποχή πέρυσι με τους «κανονιέρηδες» και κανονικά θα έληγε αυτές τις μέρες...

Η ηρεμία, ο χρόνος που περνάει με την οικογένειά του και η νέα ζωή που έχει ξεκινήσει, τον κάνουν να... δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση για την επιστροφή στο ποδόσφαιρο, αν και αργά ή γρήγορα ξέρει πως θα το κάνει. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: 

«Ήταν πολύ περίεργο στην αρχή, αλλά το μυαλό μου ήταν αρκετά εκπαιδευμένο ώστε να θέσω νέο στόχο για αυτό που ακριβώς ήθελα να κάνω. Σκεφτόμουν “πρέπει να γυρίσω τόσο γρήγορα πίσω σε αυτή την δύσκολη θέση;”. Δεν είναι τόσο οι δυσκολίες, όσο το γεγονός πως μόλις ξεκινήσεις να δουλεύεις ως προπονητής, τελείωσαν όλα τα υπόλοιπα.

Περίμενα και κάθισα δυο – τρεις μήνες και τώρα... μου είναι δύσκολο να επιστρέψω! Το σίγουρο είναι ότι θα ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο, δεν ξέρω όμως από ποια θέση κι αν θα είμαι προπονητής ή θα έχω κάποιο άλλο πόστο. Έχω ακόμα την επιθυμία για να βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο και καλούμαι ν' αποφασίσω τώρα που γνωρίζω την τροπή που μπορεί να πάρει η ζωή μου ξανά...».

Κώστας Ζάλιαρης