Πήγε στην προπόνηση της Τότεναμ ο Μπέκαμ

Μια απρόσμενη επίσκεψη έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Spurs, κουβεντιάζοντας με τους Κέιν και Ποτσετίνο για αρκετή ώρα και απολαμβάνοντας την ξενάγηση στο Enfield.  



Πήγε στην προπόνηση της Τότεναμ ο Μπέκαμ

Μια ευχάριστη έκπληξη δέχτηκαν στην Τότεναμ κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έκανε την εμφάνιση του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, με τους παίκτες των Λονδρέζων αλλά και τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να μην μπορούν να κρύψουν την χαρά τους.

Ο 44χρονος σούπερ σταρ αποτελεί πρεσβευτή του AIA Group που κοσμεί ως βασικός χορηγός την εμφάνιση των Spurs μέχρι την σεζόν 2021/2022 και έτσι η επίσκεψη είχε να κάνει καθαρά με διαφημιστικούς σκοπούς.

Ο Χάρι Κέιν πόσταρε μια φωτογραφία των δυο στα social media γράφοντας: «Τέλειο να περνάς χρόνο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σήμερα. Ένας πραγματικός θρύλος του παιχνιδιού», ενώ ο ίδιος ο Μπέκαμ έγραψε: «Πέρασα πολύ ωραίο με ον Μαουρίσιο σήμερα το πρωί. Σε ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα και την ξενάγηση σε αυτές τις απίστευτες εγκαταστάσεις».

Χρήστος Κατριμουστάκης