Προτεραιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Καντέ

Προτεραιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Ενγκολό Καντέ, με το μεταγραφικό εμπάργκο της Τσέλσι να δίνει ενδιαφέρον στην υπόθεση.



Προτεραιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Καντέ

Θέλει να ψωνίσει χαφ από Πρέμιερ Λιγκ ο Τόμας Τούχελ, που είχε προσπαθήσει πολλάκις να πάρει τον Ιντρίσα Γκέιγ από την Έβερτον με την οποία δεν μπορούσαν να τα βρουν στα λεφτά.

Με τον παίκτη των «ζαχαρωτών» να έχει χάσει την ευκαιρία να πάει στο Παρίσι, πλέον είναι ο Καντέ αυτός που παρουσιάζεται πρώτος στην μεταγραφική λίστα του Γερμανού προπονητή, ο οποίος είχε πολλά προιβλήματα στον άξονα. Ο Μάρκο Βεράτι μία έπαιζε και μία όχι, ο Μαρκίνιος ήταν καλός αλλά κατά συνθήκη αμυντικός χαφ, ενώ ο Παρέδες δεν έχει δέσει ακόμη με το σύνολο και με τον Καντέ ενδεχομένως να καλύψει έναν ρόλο που του... πάει περισσότερο σε μια ομάδα όπως η Παρί, αυτόν του back up.

Είναι βασική η τρύπα που πρέπει να καλυφθεί και το μεταγραφικό εμπάργκο της Τσέλσι περιπλέκει τα πράγματα μιας και οι «μπλε» δεν θα ήθελαν να χάσουν ένα σημαντικό χαρτί του συνόλου τους ακόμη κι αν ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον βάζει στην φυσική του θέση. Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση του Εντέν Αζάρ και της Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ εν ανομονή και της επίσημης ανακοίνωσης) ίσως η Παρί καταφέρει να κάνει δικό της τον Καντέ βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γιώργος Σιάφας