Στην αγαπημένη του Άντερλεχτ ως παίκτης - προπονητής ο Κομπανί! (vid)

Στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ηλικία των 6 ετών, επιστρέφει ο Βινσέν Κομπανί! Όπως ανακοίνωσε τόσο ο βελγικός σύλλογος όσο και ο ποδοσφαιριστής, αρχίζει μια νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι ν' αναλαμβάνει ως παίκτης - προπονητής για τα επόμενα τρία χρόνια! 

Advertisement
Στην αγαπημένη του Άντερλεχτ ως παίκτης - προπονητής ο Κομπανί! (vid)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από 11 χρόνια τρομερής προσφοράς, επιτυχιών, τίτλων και φυσικά μετά από τη φετινή μοναδική σεζόν με την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, ο Κομπανί έριξε τη... βόμβα!

Έχοντας ουσιαστικά ξεκινήσει να συνεργάζεται με την Άντερλεχτ, στην οποία βρέθηκε από την ηλικία των 6 ετών μέχρι να κάνει το μεγάλο βήμα αρχικά στη Γερμανία κι έπειτα στην Αγγλία, ο Βινσέν Κομπανί είναι πλέον ο νέος παίκτης – προπονητής της ομάδας στην οποία ανατράφηκε ποδοσφαιρικά!

Δεν έπαψε ποτέ να την αγαπάει, να την παρακολουθεί, να στεναχωριέται με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο σύλλογος κι όλα ξεκίνησαν από το 2018 και μια επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ. Έπειτα, όλα κύλησαν ρολόι και βρήκε το ρόλο που ήθελε να έχει για να βοηθήσει την Άντερλεχτ. Αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο, Μαρκ Κουκ, μίλησε και με τον Φρανκ Άρνεσεν όταν ανέλαβε εκείνος ως τεχνικός διευθυντής κι όλα πήραν το δρόμο τους.

Του έγινε η πρόταση και δεν μπορούσε να την αρνηθεί.

Ο Πρίγκιπας επέστρεψε στο σπίτι του, όπως αναφέρει και το τρομερό βίντεο που έφτιαξαν οι Βέλγοι για να τον υποδεχθούν ξανά στην οικογένειά τους!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης