Δεν θέλει να γυρίσει στο Λονδίνο ο Μοράτα

Ούτε να σκέφτεται δεν θέλει ο Άλβαρο Μοράτα την πιθανότητα να γυρίσει στον Τσέλσι μετά το τέλος του δανεισμού του στην Ατλέτικο Μαδρίτης!  



Δεν θέλει να γυρίσει στο Λονδίνο ο Μοράτα

Ο Ισπανός επιθετικός δεν θέλει να θυμάται το αποτυχημένο πέρασμά του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ευελπιστεί πως εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή για να μείνει στους «ροχιμπλάνκος» και τη νέα περίοδο.

«Το μόνο ξεκάθαρο είναι αυτό που θέλω. Και αυτό είναι να μείνω εδώ. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να συνεχίσω να παίζω εδώ. Έκανα τα πάντα για να έρθω και τώρα θα κάνω τα πάντα για να μείνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Δεν σκέφτομαι ότι θα γυρίσω, μόνο ότι θέλω να είμαι εδώ. Νιώθω χαρούμενος στην Ατλέτικο και θέλω να μείνω για τα επόμενα χρόνια».

Η αλήθεια στην προκειμένη είναι πως και η Τσέλσι θα ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Η απαγόρευση μεταγραφών όμως που έχει επιβληθεί στους «μπλε» κάνει σε αυτή τη χρονική περίοδο πιο διστακτική τη διοίκηση, αφού υποχρεούται να υπολογίσει σε όλους τους δανεικούς για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη φετινή περίοδο.