Κλοπ στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Οι παίκτες με κάνουν δημοφιλή στον κόσμο της Λίβερπουλ»

Στο δέσιμό του με τους οπαδούς της Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις που έκανε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Advertisement
Κλοπ στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Οι παίκτες με κάνουν δημοφιλή στον κόσμο της Λίβερπουλ»

Τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εκθείασε ο Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις που έκανε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που βοηθούν έναν προπονητή να παρουσιάσει τη δουλειά του και έτσι εκείνος κατάφερε να γίνει αγαπητός στους οπαδούς των «κόκκινων». 

«Δεν ξέρω. Από την αρχή ένιωσα ωραία εδώ. Έδωσε, δέσαμε ως ομάδα και γενικότερα το σύνολο. Προφανώς μπορεί να είναι και μία σύμπτωση, θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος εδώ αυτή τη στιγμή. Αλλά να σας πω και κάτι, λέω πάρα πολύ ωραία αστεία, αλλά αν η ομάδα δεν απέδιδε και οι παίκτες δεν απέδιδαν αυτά που συζητάμε τώρα και να χαίρεται ο κόσμος με αυτό που γίνεται, ίσως να μην ήταν τόσο ωραία τα αστεία μου. Για να γίνεται αυτό που βλέπετε, έχω ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών που καταλαβαίνουν, αποδίδουν και παίζουν για την ομάδα. Αν κάποιος μου ζητήσει να σχολιάσω με μία λέξη τι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα, αυτό είναι η λέξη “πόνος”», τόνισε ο 52χρονος προπονητής στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr