Διoρία μίας εβδομάδας για να αποφασίσει ο Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσφέρει συμβόλαιο στον Νταβίντ Ντε Χέα, με εβδομαδιαίες απολαβές 350.000 λιρών, δίνοντας του μία εβδομάδα διoρία για να αποφασίσει αν θα το αποδεχτεί ή όχι.  



Διoρία μίας εβδομάδας για να αποφασίσει ο Ντε Χέα

Το ισχύον συμβόλαιο του Iσπανού τερματοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, όμως η ιστορία με την ανανέωσή του έχει τραβήξει αρκετά, κυρίως λόγω των απαιτήσεων και του κλίματος που βγαίνει προς τα έξω από την πλευρά του παίκτη.

Η υπομονή των διοικούντων τους «κόκκινους διαβόλους» δείχνει να εξαντλείται ζητώντας του να αποφασίσει μέσα σε μία εβδομάδα.

Ο Ντε Χέα δεν διανύει και της καλύτερες μέρες του στο Μάντσεστερ, καθώς στα τελευταία παιχνίδια έχει υποπέσει σε σοβαρά λάθη που έχουν κοστίσει βαθμούς στην μάχη της ομάδας του να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, οι κακές εμφανίσεις του δείχνουν να είναι απόρροια του προβληματισμού του για το μέλλον του, αφού δείχνει διστακτικός στο να υπογράψει νέα συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σόλσκιερ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Χάντερσφιλντ φρόντισε να τον υπερασπιστεί. «Είναι εξαιρετικός και φυσικά τον εμπιστεύομαι. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και εκείνος βρίσκεται στην κορυφή των ειδήσεων για όλους τους λάθος λόγους και πρέπει να το αντιμετωπίσει».

Θανάσης Κρητικός