Φέρντιναντ και Λίνεκερ έκαναν σαν μικρά παιδιά στο φάουλ του Μέσι! (vids)

Ευλογημένοι που παρακολούθησαν ακόμα μια παράσταση του Λιονέλ Μέσι από κοντά, θα αισθάνθηκαν οι Γκάρι Λίνεκερ και Ρίο Φέρντιναντ, ξεσπαθώνοντας και πανηγυρίζοντας στο μαγικό γκολ με εκτέλεση φάουλ από τον Αργεντινό απέναντι στη Λίβερπουλ.  



Φέρντιναντ και Λίνεκερ έκαναν σαν μικρά παιδιά στο φάουλ του Μέσι! (vids)

Οι δυο παλαίμαχοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές και νυν τηλεσχολιαστές και παρουσιαστές του BT Sport, βρέθηκαν στο «Καμπ Νόου», το βράδυ της Τετάρτης και αυτό που αντίκρισαν, ήταν τέτοιας ποιότητας που τους έκανε να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να πανηγυρίσουν σαν μικρά παιδιά.

Τη στιγμή που ο Μέσι στο 82' έγραψε το 3-0, επικράτησε... πανζουρλισμός στο χώρο που βρίσκονταν οι Φέρντιναντ και Λίνεκερ, με τον πρώτο να δηλώνει λίγο αργότερα:

«Αυτός ο άνθρωπος που βλέπετε στις οθόνες σας, πήρε την απόφαση να πάρει αυτό το ματς για την ομάδα του. Το να βρίσκομαι εδώ και να παρακολουθώ αυτό το παιχνίδι, είναι στιγμές που θα λέω στα παιδιά και στα εγγόνια μου. Είναι τόσο καλός. Μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το τοπ επίπεδο και ν' αποφασίσει την κατάληξη της αναμέτρησης. Η συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας του, οι καθοριστικές του πάσες, οι αποφάσεις που παίρνει, όλα φανερώνουν πως είναι φαινόμενο...».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης