Τεν Χαγκ: «Εμείς δεν παίξαμε πρωτάθλημα, αλλά αυτοί παίρνουν περισσότερα χρήματα»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έδωσε την απάντησή του στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναφορικά με την ξεκούραση του Άγιαξ λόγω αναβολής της αγωνιστικής στην Eredivisie και στάθηκε στα χρήματα που λαμβάνουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ κι αυτές του ολλανδικού ποδοσφαίρου...



Τεν Χαγκ: «Εμείς δεν παίξαμε πρωτάθλημα, αλλά αυτοί παίρνουν περισσότερα χρήματα»

Ο εντυπωσιακός Άγιαξ, τιμώντας και κάνοντας περήφανο τον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ που βλέπει από ψηλά τις προσπάθειες της νέας γενιάς του συλλόγου, έχει φτάσει στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. 

Μάλιστα, ο Αίαντας δίνει το «παρών» σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1997! 

Λόγω της σπουδαιότητας της περίστασης, στην Ολλανδία πάρθηκε η απόφαση να αναβληθεί η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου προκειμένου ο Άγιαξ να έχει την απαραίτητη φρεσκάδα στα ημιτελικά, κάτι το οποίο ο Ποτσετίνο δίχως κακή πρόθεση, σχολίασε λέγοντας πως «δίνει αβαντάζ στους αντιπάλους μας». 

Από την πλευρά του, ο Έρικ Τεν Χαγκ, έδωσε την απάντησή του, λέγοντας: «Εμείς παίρνουμε κάθε φορά 10 εκατομμύρια από την Eredivisie και στην Πρέμιερ Λιγκ παίρνουν πολλά περισσότερα εκατομμύρια για να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί. Αυτό δεν είναι αβαντάζ δικό τους; Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι τις ειδικές καταστάσεις. Γιατί πάντα θα υπάρχουν ειδικές καταστάσεις...». 

Κώστας Ζάλιαρης