Ποτσετίνο: «Το ονειρευόμουν από παιδί, θέλω να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη νύχτα της προπονητικής του καριέρας και γενικότερα της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, δεν συμβιβάζεται με... μια παρουσία στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Θέλω να το πάρουμε και να γράψουμε ιστορία»! 



Ποτσετίνο: «Το ονειρευόμουν από παιδί, θέλω να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ, φροντίζει ν' απολαμβάνει το φετινό ταξίδι της Τότεναμ στα ευρωπαϊκά ύδατα. 

Η ομάδα του, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι με δραματικό τρόπο στα προημιτελικά και πλέον πέφτει πάνω στον τρομερό Αίαντα, ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί φέτος στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.

«Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να το κατακτήσω. Τώρα βρισκόμαστε στα ημιτελικά, όμως δεν μας αρκεί αυτό. Δεν συμβιβαζόμαστε. Θέλουμε να το πάρουμε και να γράψουμε ιστορία. Γι' αυτό ήρθα σε αυτό τον σύλλογο. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι ότι θα πάρουμε τίτλους και θα γράψουμε ιστορία» είπε ο Ποτσετίνο, που θυμήθηκε και τις πρώτες του στιγμές στην Τότεναμ, όταν είχε συναντηθεί με τον Λέβι στον σπίτι του...

«Ήταν απόγευμα και ήταν... με τις πυτζάμες και χωρίς παπούτσια. Δεν ήταν βράδυ, αλλά απόγευμα και αυτός ήταν ήδη με τις πυτζάμες. Μου έδειξε το ρόστερ που αποτελούταν από 35 ποδοσφαιριστές και μου φάνηκε σαν... ομάδα του NFL! Εξ αρχής το πρότζεκτ ήταν να βοηθήσω να μεγαλώσουμε τον σύλλογο, να φτιάξουμε το προπονητικό κέντρο, να αποκτήσουμε νέο γήπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο αγωνιστικό κομμάτι. Ήθελα να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε σταθεροί στα οικονομικά, για το καλό του συλλόγου και πραγματικά όσα έχουμε πετύχει τα τελευταία πέντα χρόνια, με κάνουν περήφανο για τη δουλειά μου» είπε. 

Κώστας Ζάλιαρης