Κράτησε την ελπίδα η Μπράιτον!

Μπορεί τα πάντα να παραμένουν ανοιχτά, να απέτυχε να πάρει όλους τους βαθμούς που θα της εξασφάλιζαν την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως, η Μπράιτον διατήρησε την ελπίδα της για επιβίωση με το 1-1 κόντρα στη Νιούκαστλ!  



Κράτησε την ελπίδα η Μπράιτον!

Όσο κι αν έδειξε διάθεση η Μπράιτον να εξαντλήσει τα περιθώρια στο παιχνίδι, κάνοντας θετικό ξεκίνημα μαζί και με τον ήλιο που παρέμενε στον ουρανό, δεν είχε διάρκεια και δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους «γλάρους». Η Νιούκαστλ, με τον Αγιόθε Πέρεθ να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ με βολέ από ασίστ του Ροντόν με το στήθος στο 18ο λεπτό, πήρε κεφάλι στο σκορ κι από εκεί κι έπειτα, οι γηπεδούχοι στο Amex επηρεάστηκαν κι αντιμετώπισαν προβλήματα.

Οι «καρακάξες» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ωστόσο, η Μπράιτον έπρεπε να βγάλει αντίδραση και ενέργεια για να διεκδικήσει ό,τι μπορούσε μέχρι το φινάλε. Με όποιον τρόπο μπορούσε... Η ομάδα του Χιούτον είχε μια καλή κεφαλιά του Ντάφι στο 61', λίγο αργότερα ο Ντουμπράβκα χρειάστηκε να επέμβει και στο 75' ο Πασκάλ Γκρος με κεφαλιά σκόραρε για να ισοφαρίσει και με το τελικό 1-1 να κρατήσει την ελπίδα στη Μπράιτον για την παραμονή στην κατηγορία! Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Μάρεϊ στο 90' με εξ επαφής κεφαλιά που έφυγε άουτ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον: Ράιαν, Μπρούνο, Ντάφι, Ντανκ, Μπερνάρντο, Γκρος, Στέφενς, Καγιάλ (49' Μπισούμα), Ιθκιέρδο (66' Νόκαερτ), Αντόνε (46' Μαρτς), Μάρεϊ

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Σαρ, Φερνάντες, Ντουμέτ, Ρίτσι, Πέρεθ (33' Κένεντι), Σέλβεϊ (73' Κι), Χέιντεν, Ατσού (81' Μούτο), Ροντόν

Κώστας Ζάλιαρης