Αναμονή για τις εξετάσεις του Φερναντίνιο

Σε μαγνητική εξέταση θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Φερναντίνιο, με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε κόντρα στη Γιουνάιτεντ και τον ανάγκασε να αντικατασταθεί στο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ».  



Αναμονή για τις εξετάσεις του Φερναντίνιο

Ο μέσος της Σίτι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στην προσπάθεια του να απομακρύνει ένα σουτ του Πολ Πογκμπά, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του και ο ίδιος ο έπεσε κάτω κρατώντας το γόνατο του.

Μετά το ματς ο Βραζιλιάνος δήλωσε: «Θα κάνω την μαγνητική και θα δούμε τα αποτελέσματα τότε. Θα μιλήσω με τον γιατρό και αυτός θα αποφασίσει το καλύτερο για όλους. Όταν μπλόκαρα το σου του Πογκμπά, ένιωσα κάπως το γόνατο μου. Σαν να έστριψε λίγο. Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά δεν το έκανα για αυτό τον λόγο».

Ο Καταλανός τεχνικός, από την πλευρά του, είπε για τον τραυματισμό του παίκτη του: «Ο Φερναντίνιο είχε ένα πρόβλημα στο πόδι του περίπου στο ημίχρονο. Όταν τον είδα να πέφτει στο χορτάρι στο δεύτερο μέρος, δεν ήμουν σίγουρος αν μπορούσε να συνεχίσει και τον προστάτευσα».

Χρήστος Κατριμουστάκης