Ράσφορντ: «Ξεχνάμε τα πάντα, πρέπει να γίνουμε ξανά Γιουνάιτεντ»

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν μάσησε τα λόγια του στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα από την Σίτι, ξεκαθαρίζοντας πως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να σταματήσουν να σκέφτονται την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθούν απόλυτα στην προσπάθεια να ξαναγίνει η ομάδα όπως πρέπει...  



Ράσφορντ: «Ξεχνάμε τα πάντα, πρέπει να γίνουμε ξανά Γιουνάιτεντ»

Ο Άγγλος διεθνής δήλωσε στο Sky Sports: «Ήταν ξεκάθαρο ποια ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα. Σήμερα δεν παίξαμε σαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό συμβαίνει συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες για να είμαι ειλικρινείς. Αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να επανέλθουμε στις επιτυχίες για την ομάδα, για τους οπαδούς και για τους εαυτούς μας. Ας ξεχάσουμε την τετράδα, ας ξεχάσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν κι ας ξαναπαίξουμε σαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ήταν πολύ σκληρός ο δρόμος για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν, ποτέ δεν περιμέναμε να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση, δεν είναι ευχάριστο. Το να μην παίρνουμε τα αποτελέσματα είναι άκρως απογοητευτικό για τους ίδιους τους παίκτες και τις τελευταίες εβδομάδες ξέρουμε τι συμβαίνει και θα καταβάλουμε κάθε μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην κανονικότητα».

Χρήστος Κατριμουστάκης