Πουλάει...τρέλα η Φούλαμ, πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Λέστερ

Έπρεπε να υποβιβαστεί η Φούλαμ για να βρει το δρόμο προς τις νίκες! Δεύτερη συνεχόμενη για το συγκρότημα του Σκοτ Πάρκερ, το οποίο επικράτησε εκτός έδρας της Μπόρνμουθ με σκορ 1-0. Ισόπαλο 2-2 στις καθυστερήσεις του Ολυμπιακού Σταδίου απέσπασε η Λέστερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Με σκορ 2-1 επικράτησε η Γουότφορντ της Χάντερσφιλντ, χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το Γουλβς-Μπράιτον.



Πουλάει...τρέλα η Φούλαμ, πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η Λέστερ

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 2-2

Η Γουέστ Χαμ δεν ηττήθηκε μετά από τρεις συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος αλλά η νίκη δεν ήρθε χάρις σε τέρμα που σημείωσε για τη Λέστερ ο Μπαρνς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Η ομάδα του Πελεγκρίνι προηγήθηκε με κεφαλιά του Μικαΐλ Αντόνιο στο 37ο λεπτό, οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν με προβολή του Βάρντι στο 67’ και ο Λούκας Πέρεθ έδωσε στους γηπεδούχους προσωρινό προβάδισμα στο 82ο λεπτό.

Γουλβς-Μπράιτον 0-0

Το πρώτο της εκτός έδρας «clean sheet» μετά από 11 ανεπιτυχείς εξορμήσεις κατέγραψε η Μπράιτον, η οποία απέσπασε σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ. Οι «γλάροι» βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μπόρνμουθ-Φούλαμ 0-1

Back-to-Back νίκες για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2014 καταγράφει η Φούλαμ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Μίτροβιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 53ο λεπτό το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Χάντερσφιλντ-Γουότφορντ 1-2

Δύο γκολ του Ζεράρ Ντεολοφέου (5’, 80’) αρκούσαν στις «σφήκες» για να φύγουν με το διπλό από το «Kriklees». Η Χάντερσφιλντ μείωσε με τον Άχερνι-Γκραντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Γιαν Σίβερτ δεν κατάφερε να αποφύγει τη 12η ήττα του στα 13 ματς που καθοδηγεί το σύλλογο από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Βάγκνερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουέστ Χαμ-Λέστερ

2-2

Γουλβς-Μπράιτον

0-0

Μπόρνμουθ-Φούλαμ

0-1

Χάντερσφιλντ-Γουότφορντ

1-2

 

Γιάννης Τζιουμακλής