Οι τελευταίες στροφές θέλουν… ρίσκο!

Δύσκολο κουπόνι το σημερινό της Πρέμιερ Λιγκ, κυρίως επειδή οι περισσότερες αναμετρήσεις δεν έχουν πολλά να δώσουν- βαθμολογικά. Δεν θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της Σίτι με την Τότεναμ, θα πάμε στα υπόλοιπα ματς που κρύβουν παγίδες.  



Οι τελευταίες στροφές θέλουν… ρίσκο!

Ξεκινάμε από το Λονδίνο και την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λέστερ. Οι απουσίες για ακόμη ένα παιχνίδι είναι πολλές για τα «σφυριά» και μέχρι στιγμής έχουν κοστίσει σημαντικά. Ενώπιον του κοινού τους, όμως, βγάζουν περισσότερη πυγμή και κόντρα στην επικίνδυνη Λέστερ θα επιδιώξουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι «αλεπούδες», ωστόσο, δεν θα χαριστούν και θα επιδιώξουν με το κλασικό αμυντικό τους παιχνίδι να κάνουν τη ζημιά. Ρίσκο μεν, αξιόλογο δε το 3.45 της ισοπαλίας και θα το πάρουμε από το pamestoixima.gr.

Ακόμη ένα ματς που μας τραβάει να το πάμε… ελαφρώς κόντρα είναι αυτό της Χάντερσφιλντ με την Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι είναι καταδικασμένοι, όμως και η Γουότφορντ βγάζει τελευταία κούραση και δυσκολία στο παιχνίδι της. Γιατί, λοιπόν, να μην δοκιμάσουμε το Χ; Το βρίσκουμε στο τίμιο 3.65 στο pamestoixima.gr.

Τέλος η αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Σαουθάμπτον είναι από αυτές που λέμε… ανοιχτή! Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει δεν θα μας κάνει έκπληξη, όμως στην προκειμένη θα στηρίξουμε το μομέντουμ των «Αγίων» και το γεγονός ότι έχουν περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς και θα πάμε με το διπλό στο 3.10 από το pamestoixima.gr.

Συνοπτικά:

Γουέστ Χαμ- Λέστερ  Χ  3.45

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον 2  3.10

Χάντερσφιλντ- Γουότφορντ  Χ  3.65