Όλοι δούλεψαν για την Λέστερ, τα... φιλιά της στην Κάρντιφ η Μπέρνλι!

Μπορεί η Λέστερ να ηττήθηκε από τη Νιούκαστλ στο πρώτο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής την Παρασκευή, ωστόσο έτσι... την έπαθαν και οι Γουλβς και Έβερτον, οι οποίες δεν πήραν ούτε βαθμό κόντρα σε Μπέρνλι και Φούλαμ αντιστοίχως. Μεγάλη επιτυχία για τους «clarets», που επικράτησαν 1-0 της Κάρντιφ για να κάνουν πιο εύκολη την ζωή τους όσον αφορά την σωτηρία και πιο δύσκολη αυτήν των αντιπάλων τους, στέλνοντάς τους... τα φιλιά τους!



Όλοι δούλεψαν για την Λέστερ, τα... φιλιά της στην Κάρντιφ η Μπέρνλι!

Θύματα δύο ομάδων της ουράς, με την μία να έχει ήδη γίνει η δεύτερη που θα υποβιβαστεί και την άλλη να παλεύει για να μείνει εκτός τελευταίας τριάδας, έπεσαν Γουλβς και Έβερτον. Το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πήγε στο «St. Mary’s» και έπεσε θύμα του Νέιθαν Ρέντμοντ, ο οποίος άνοιξε το σκορ και είχε άμεση απάντηση στην ισοφάριση που δέχθηκε η ομάδα του. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σέιν Λονγκ να βάζει κι αυτός το όνομά του στην λίστα των σκόρερς. Έτσι η Γουλβς έμεινε στους 47 βαθμούς, όσους έχει και η έβδομη Λέστερ που έχει και ένα ματς παραπάνω.

Μία θέση κάτω από τους πρωταθλητές της περσινής Τσάμπιονσιπ παρέμεινε η Έβερτον που πέταξε στα σκουπίδια τον άσσο που έκανε κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική, με την αδιάφορη μαθηματικά (σ.σ. η υποβιβασμένη που προαναφέρθηκε) Φούλαμ να κάνει το μπαμ και να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0 χάρη σε ένα γκολ του Τομ Κέρνι και ακόμη ένα του Ολλανδού διεθνή Ράιαν Μπάμπελ, αμφότερα μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια.

Ντέρμπι παραμονής στο γήπεδο της Μπέρνλι, με τους ποδοσφαιριστές του Σον Ντάις να σκοράρουν νωρίς και να τελειώνουν την δουλειά κόντρα στην Κάρντιφ με δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Πρώτος σκόραρε για τους γηπεδούχους ο Κρις Γουντ στο 31ο λεπτό, με την φάση του αγώνα να έρχεται λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Άσλεϊ Μπαρνς να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα αν και πήγε και έδωσε... φιλάκι στην μύτη του Τζο Μπένετ μετά από σύντομο καυγά τους! Highlight και της σεζόν, με τέτοιες αντιδράσεις να υπάρχουν σε πληθώρα στα βρετανικά γήπεδα χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές. Το 2-0 ήρθε και πάλι από τον Γουντ στο φινάλε.

Τελευταίο απογευματινό παιχνίδι αυτό της Μπράιτον με την Μπόρνμουθ στην έδρα της πρώτης, με τα «κεράσια» να μυρίζονται αίμα στο δεύτερο μέρος και να ανοίγουν πολύ το σκορ. Το 0-1 είχε γίνει από το πρώτο ημίχρονο για να πάρει σειρά ένα ακόμη γκολ του Ράιαν Φρέιζερ για το 0-2 στις αρχές του δευτέρου. Στο 68’ ο Αντονί Κνοκέρτ άφησε την ομάδα του με δέκα εξαιτίας αποβολής και κάπου εκεί ξέφυγε το πράγμα, με τους Μπρουκς, Γουίλσον και Στάνισλας να διαμορφώνουν το τελικό 0-5.