Νέβιλ σε Κάραγκερ: «Κάπως έτσι θα χάσετε το πρωτάθλημα»! (video)

Άλλη μια κόντρα των δύο! Οι Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ αναμετρήθηκαν αυτή τη φορά στο γκολφ, με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικά και να δηλώνει στον άλλοτε αμυντικό της Λίβερπουλ πως: «Κάπως έτσι θα χάσετε και το πρωτάθλημα»!  



Νέβιλ σε Κάραγκερ: «Κάπως έτσι θα χάσετε το πρωτάθλημα»! (video)

Είναι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν στη νέα καριέρα τους μετά το ποδόσφαιρο και δεν φοβούνται να τσαλακωθούν ούτε στο παραμικρό.

Είναι τόσο δυνατή και αξιόπιστη η άποψή τους για τις αναμετρήσεις της Premier League, όταν μιλούν σοβαρά στις εκπομπές, που νιώθει κανείς ότι... καταπιέζονται όταν φορούν σακάκια.

Στις πιο χαλαρές στιγμές τους, προσφέρουν γέλιο και θέαμα, όπως το έκαναν και στον... διαγωνισμό γκολφ στα στούντιο του SkySports.

«Πίεση, εκνευρισμός, άγχος... έτσι θα χάσετε το πρωτάθλημα...» έλεγε ο Νέβιλ στον Κάραγκερ προτού εκτελέσει την τελευταία του βολή!

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί, είναι πως δοκίμασαν να πετύχουν τον στόχο, με το πόδι, κρατώντας το μπαστούνι με... γάντια του μποξ, με μπαστούνι του κρίκετ αλλά και με κράνος!