Η ατάκα του Σόλσκιερ στον Μέσι

Στη σύντομη συνομιλία του με τον Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο «Ολντ Τράφορντ» ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μιλώντας παράλληλα για το επόμενο ματς στην Βαρκελώνη και το τι πρέπει να διορθώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ου για να πάρει την πρόκριση.  



Η ατάκα του Σόλσκιερ στον Μέσι

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Σόλσκιερ να ανταλλάζει κάποιες κουβέντες με τον Αργεντινό σούπερ σταρ στην ολοκλήρωση της πρώτης συνάντηση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όταν ο Νορβηγός ρωτήθηκε για όσα μπορεί να είπε στον Μέσι, αυτός απάντησε: «Του είπα απλά “σου εύχομαι τα καλύτερα και τα λέμε την επόμενη εβδομάδα”. Αυτό μόνο», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένας φανταστικός παίχτης, τα πήγαμε εξαιρετικά μαζί καθώς κρατήσαμε την διάταξη μας».

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», μίλησε και για την αγωνιστική παρουσία τη ομάδας του γενικότερα στο παιχνίδι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις πιθανότητες πρόκρισης.

«Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε σωρεία ευκαιριών οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε αυτή την μια, αυξάνοντας παράλληλα την πίεση μας σε σχέση με σήμερα. Αναμένω στην Βαρκελώνη να μπουν πολύ δυναμικά κάτι που σημαίνει ότι είναι αναγκαίο να αντέξουμε στην πίεση. Η αλήθεια είναι όμως ότι σήμερα κρατούσαν πολλές φορές καλύτερα από εμάς την μπάλα».

Χρήστος Κατριμουστάκης