Μάχη με τον χρόνο θα δώσει ο Κέιν...

Μπορεί η αγωνία για τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν να μεγαλώνει, ωστόσο ο ίδιος ελπίζει να προλάβει το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και το Nations League του καλοκαιριού...  



Μάχη με τον χρόνο θα δώσει ο Κέιν...

Μετά τον άσχημο τραυματισμό στον αριστερό του αστράγαλο, στην νικηφόρα αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση του Champions League, ο Χάρι Κέιν δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός και να προλάβει το φινάλε της σεζόν.

Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία έξι εβδομάδων από τους αγωνιστικούς χώρους, με τον παίκτη να ελπίζει ότι θα προλάβει τουλάχιστον να ηγηθεί στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Final-4 του Nations League.

Στην Τότεναμ αναμένουν να δουν, εάν ο τραυματισμός του διεθνή Άγγλου επιθετικού είναι χειρότερος από ότι πίστευαν, κάτι που θα φανεί από την μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί σήμερα.

Οι γιατροί καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει να βγουν τα σημερινά αποτελέσματα για να έχουν μια πλήρη εικόνα για το πώς θα πρέπει να κινηθούν από εδώ και πέρα, ενώ η FA θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Τότεναμ για να μάθει αν ο Κέιν θα μπορέσει να συμμετέχει στην τελική φάση του Nations League στην Πορτογαλία.

Χρήστος Κατριμουστάκης