Ώρα να τα βάλει και με τον Μέσι... (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νέες μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές, υποδέχεται απόψε τη Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι στο τεράστιο εμπόδιο που μπήκε στο δρόμο της, στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.  



Ώρα να τα βάλει και με τον Μέσι... (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι», γνωρίζοντας εδώ και λίγο καιρό πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι πλέον ο μόνιμος προπονητής τους, αντιμετωπίζουν τους «μπλαουγκράνα» στη νέα, μεγαλύτερη από κάθε άλλη μέχρι και αυτή τη στιγμή, πρόκλησή του για φέτος.

Με ήττες από τους Καταλανούς στους τελικούς του 2009 και του 2011 και με μόλις μια νίκη στις τελευταίες 8 συναντήσεις των δύο ομάδων, η Γιουνάιτεντ ξέρει να μεταμορφώνεται στις ευρωπαϊκές της βραδιές, όπως το έκανε για να φτάσει στο έπος επί της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16» της φετινής κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Σόλσκιερ, αν και είδε τον Μάρκους Ράσφορντ να προπονείται κανονικά την Τρίτη, θέλει να βεβαιωθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει απόψε, ενώ, αμφίβολοι είναι οι Μάτιτς και Ερέρα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει κανονικά διαθέσιμο τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος πήρε το ok από τους γιατρούς το πρωί της Τετάρτης για να παίξει, έχοντας αναρρώσει από μυϊκό πρόβλημα...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης