Απεχθάνεται το Μάντσεστερ και το δείχνει!

Όταν δήλωνε πως δεν του αρέσει το Μάντσεστερ σαν πόλη, άσχετα αν αγωνίζεται στη μια από τις δυο ομάδες της πόλης, δεν ήταν λόγια του αέρα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, όταν λέει κάτι, το εννοεί. Αυτό έδειξε και λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι στο «Etihad Stadium», το βράδυ της Δευτέρας.



Απεχθάνεται το Μάντσεστερ και το δείχνει!

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στη σχετική φωτογραφία, ο Ιταλός επιθετικός προτίμησε να συμπληρώσει κάτι που έλειπε από την αναγραφόμενη φράση στα μπλουζάκια των «πολιτών». Έτσι λοιπόν, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι δήλωναν την αγάπη τους για το Μάντσεστερ, ο Μπαλοτέλι προτίμησε να… αγαπήσει τη Σίτι και όχι την πόλη!

Βέβαια, το γεγονός δεν ξαφνιάζει κανέναν, αφού πέραν της απέχθειάς του για την αγγλική πόλη, ο Ιταλός έχει υποστηρίξει αρκετές φορές ότι του λείπει η πατρίδα του και αισθάνεται φόβο μακριά από αυτή.