Λίβερπουλ-Τότεναμ 1-0 (Ημίχρονο)

Με το γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο από το 16ο λεπτό τη συνάντησης του «Άνφιλντ» προηγείται η Λίβερπουλ της Τότεναμ μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Λίβερπουλ-Τότεναμ 1-0 (Ημίχρονο)

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρουσιάζεται ανά διαστήματα καταιγιστική και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά προσπάθεια για γκολ μπροστά στην εστία του Ούγκο Γιορίς. Η πάσα του Χέντερσον έδωσε στον Ρόμπερτσον το χώρο να «ζυγίσει» μια σέντρα ακριβείας και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που έγινε αποδέκτης, άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με σκαστή κεφαλιά!

Το γκολ του Φιρμίνο

 

Μέχρι τη συμπλήρωση του 20λεπτου οι γηπεδούχοι απείλησαν άλλες δύο φορές με τα σουτ των Αλεξάντερ-Άρνολντ (18’) και Μανέ (20’) ενώ ο πρώτος λίγο έλειψε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 28’ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των «spurs»!

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή της Τότεναμ καταγράφηκε στο 33ο λεπτό. Έρικσεν και Ντέλε Άλι έπαιξαν το ένα-δύο μακριά από την περιοχή και το σουτ του δεύτερου πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 37’ ο Μανέ δοκίμασε ξανά του πόδι του αλλά στάθηκε άτυχος για... εκατοστά!

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσεζ, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Τρίπιερ, Σισοκό, Έρικσεν, Άλι, Λούκας, Κέιν

Γιάννης Τζιουμακλής