Έντονες φήμες για Μπάγερν και Μουρίνιο...

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου.



Έντονες φήμες για Μπάγερν και Μουρίνιο...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Foot Mercato», οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν εμπιστεύονται τον Νίκο Κόβατς σε βαθμό τέτοιο, ώστε να αφήσουν την τύχη της ομάδας στα χέρια του και για τη σεζόν 2019-20.

Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και ο κίνδυνος απώλειας του εγχώριου πρωταθλήματος (σ.σ. ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ 8 αγωνιστικές πριν το τέλος) έχουν φέρει στο τραπέζι συζητήσεις σχετικά με... αλλαγή σελίδας στον πάγκο της «Allianz Arena» και επικρατέστερος αντικαταστάτης του Κροάτη μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ναι είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται χωρίς δουλειά από τον περασμένο Δεκέμβριο που απολύθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως ο ίδιος έχει τονίσει, αναζητά τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι Βαυαροί έχουν επιχειρήσει και στο παρελθόν να συνεργαστούν με τον «Special One» αλλά οι συνθήκες δεν είχαν ευνοήσει το «πάντρεμα» και μένει πλέον να δούμε αν ο 56χρονος κόουτς δουλέψει στην Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά στην καριέρα του...

Γιάννης Τζιουμακλής