«Χτίζει» σερί η Γουέστ Χαμ

Επιστρέψαμε… Η Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει ξανά τις πύλες της με αρκετές, αμφίρροπες αναμετρήσεις. Μία από αυτές είναι και της Γουέστ Χαμ με την Έβερτον, δύο ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Αυτή τη φορά θα δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στους γηπεδούχους.  



«Χτίζει» σερί η Γουέστ Χαμ

Αν για κάτι έχει να υπερηφανεύεται φέτος η Γουέστ Χαμ είναι σίγουρα η δυναμική της έδρας της. Τελευταία μάλιστα έχει βρει ξανά ρυθμό και… καθαρίζει οποιονδήποτε αντίπαλο, τη στιγμή μάλιστα που η Έβερτον παρουσιάζει τρομερές αδυναμίες μακριά από το «Γκούντισον Παρκ». Πάμε, λοιπόν, με τον άσο του 2.50 από το pamestoixima.gr.

Περνάμε τώρα στην μάχη της… ασφάλειας. Μπράιτον και Σαουθάμπτον θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο που θα τις απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες έχουν μεν πλεονέκτημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αισθάνονται ηρεμία. Η Μπράιτον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μετρά αρκετές απουσίες, ενώ οι «Άγιοι» προέρχονται από το ζωτικής σημασίας τρίποντο επί της Τότεναμ. Το «Χ» μας κλείνει… το μάτι με το 3.10 του pamestoixima.gr.

Για το τέλος κρατήσαμε την… ρισκαδόρικη επιλογή από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουότφορντ. Ξεκάθαρο προβάδισμα οι «κόκκινοι διάβολοι», που μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορούν πλέον να εστιάσουν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι. Από τη μεριά της η Γουότφορντ είναι ομάδα που προκαλεί φασαρίες και για αυτό θα της δώσουμε ένα γκολ. Εύκολα ή δύσκολα όμως η Γιουνάιτεντ θεωρούμε ότι θα πάρει το ματς, επομένως επιλέγουμε 1+Goal στο 2.75 από το pamestoixima.gr.

Συνοπτικά:

Γουέστ Χαμ- Έβερτον 1  2.50

Μπράιτον- Σαουθάμπτον Χ  3.10

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουότφορντ  1+Goal 2.75