Φάμπρεγας: «Ήμουν μικρός και πέταξα την πίτσα στην τύχη, συγγνώμη Σερ Άλεξ» (vid)

Ο Σεσκ Φάμπρεγας μίλησε γι' ακόμα μια φορά για το περίφημο Pizzagate πίσω στο 2004, στη φυσούνα των αποδυτηρίων του «Ολντ Τράφορντ», ξεκαθαρίζοντας πως απλά πέταξε ένα κομμάτι πίτσας δίχως να στοχεύσει και αυτό προσγειώθηκε στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ! «Ήμουν μικρός, τσακώνονταν οι μεγαλόσωμοι παίκτες, συγγνώμη Σερ Άλεξ» είπε στο beIN Sports!  



Φάμπρεγας: «Ήμουν μικρός και πέταξα την πίτσα στην τύχη, συγγνώμη Σερ Άλεξ» (vid)

Ο Ισπανός νυν χαφ της Μονακό, έχοντας πλέον αποχωρήσει από το αγγλικό ποδόσφαιρο, κλήθηκε να μιλήσει ξανά για τις στιγμές εκείνες στο φινάλε της ήττας (2-0) της Άρσεναλ από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ και το φινάλε του αήττητου σερί των 49 αγώνων για το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ εκείνη την εποχή.

«Αισθανόμασταν αδικημένοι γιατί ο Ρούνεϊ είχε βουτήξει για το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κάμπελ για το πρώτο γκολ. Εγώ ήμουν τότε πιτσιρικάς, 17 ετών και δεν είχα παίξει καθόλου στο ματς. Είχα πάει από τους πρώτους προς τ' αποδυτήρια και έφτασα πρώτος στο σημείο με τις πίτσες. Πεινούσα και πήρα να φάω ένα κομμάτι.

Ξαφνικά άκουσα φωνές από πίσω και στη μικρή φυσούνα ήταν πολλά σώματα, οι μεγαλόσωμοι παίκτες, περίπου 30 άτομα, υπήρξαν σπρωξίματα, ήταν εκεί οι Φέρντιναντ, ο Κάμπελ, ο Τιερί... Εγώ απλά πέταξα το κομμάτι της πίτσας που είχα στο χέρι μου και αργότερα έμαθα ότι πήγε στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ. Το έχω ξαναπεί δημόσια αλλά το λέω και τώρα, συγγνώμη Σερ Άλεξ» ήταν τα λόγια του Φάμπρεγας.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης