Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Σανέ

Διπλασιάζοντας τις αποδοχές του Λιρόι Σανέ, στη Μάντσεστερ Σίτι ελπίζουν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στις συζητήσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.  



Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Σανέ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού επιθετικού με την φανέλα των «πολιτών», έκαναν τους ιθύνοντες την Μάντσεστερ Σίτι να ξεκινήσουν από το περασμένο φθινόπωρο την προσπάθεια να πείσουν τον παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιο του που λήγει το 2021.

Μάλιστα, του έχουν προσφέρει τον διπλάσιο μισθό, που σύμφωνα με την «Mirror» θα φτάνει τις 180.000 λίρες.

Η έλλειψη προόδου στις μέχρι τώρα συζητήσεις οφείλονται κατά κύριο λόγω στην μητέρα του Λερόι, Ρεγγίνα Γουέμπερ, Ολυμπιονίκη με την Δυτική Γερμανία το 1984 στον στίβο.

Ο Σουλειμάν Σανέ, πατέρας του Λιρόι και πρώην Καμερουνέζος διεθνής επιθετικός, εκπροσωπεί επίσημα τον παίκτη στις διαπραγματεύσεις μαζί με μια ομάδα συμβούλων από την Αγγλία.

Ωστόσο φαίνεται πως και η μητέρα του εμπλέκεται στις συνομιλίες.

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα έπειτα και από την απογοήτευση για την μη συμμετοχή του στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο 23χρόνος διανύει μια εξαιρετική σεζόν με 14 γκολ και 17 ασίστ.

Αν λοιπόν αποδεχτεί την επέκταση του συμβολαίου του, θα είναι ο τελευταίος από μια σειρά σημαντικών μονάδων της Σίτι που ανανεώνει, καθώς το περασμένο μήνα επέκτειναν την συνεργασία τους με τον σύλλογο οι Κουν Αγουέρο, Νταβίντ Σίλβα, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκάμπριελ Ζέσους.

Χρήστος Κατριμουστάκης