Ποτσετίνο: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μου έρχεται να κλάψω...» (vid)

Συγκινημένος ήταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στα πρώτα... άτυπα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Τότεναμ στο παιχνίδι της ομάδας κ-18 απέναντι στη Σαουθάμπτον. «Δούλεψαν πολλοί άνθρωποι για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας, ευχαριστούμε τους οπαδούς για την υπομονή τους τα τελευταία χρόνια» είπε ο Αργεντινός τεχνικός.  



Ποτσετίνο: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μου έρχεται να κλάψω...» (vid)

Ο κόουτς των «σπιρουνιών» μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στην ανάπαυλα της αναμέτρησης των τμημάτων κ-18 το απόγευμα της Κυριακής και έδειξε τρομερά ενθουσιασμένος που επιτέλους άνοιξε το νέο γήπεδο του κλαμπ και την επόμενη εβδομάδα θα καταφέρει να παίξει στο νέο της «σπίτι» η ανδρική ομάδα της Τότεναμ.

«Έχω απίστευτα συναισθήματα και δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω όσα αισθάνομαι... Όλοι αισθανόμαστε το ίδιο και είμαστε ενθουσιασμένοι. Μου έρχεται να κλάψω, όπως το έκανα κι όταν φεύγαμε από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ντάνιελ Λέβι που πίστεψε στο όνειρο και τα κατάφερε να είμαστε στο σπίτι μας πλέον. Πολλοί βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ευχαριστούμε και τους οπαδούς που έκαναν υπομονή τα τελευταία χρόνια, που μετακομίσαμε στο Γουέμπλεϊ, τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε εκεί, όμως πλέον είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στην Πρέμιερ και φυσικά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ» ήταν μερικά από τα λόγια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης