Κέρδισε τους βαθμούς, όχι τις εντυπώσεις η Σκωτία

Μετά τη ντροπιαστική ήττα από το Καζακστάν, η εθνική ομάδα της Σκωτίας κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στα προκριματικά του Euro 2020 με το τελικό 2-0 επί του Σαν Μαρίνο, όμως, δεν διόρθωσε τις εντυπώσεις καθώς γι' ακόμα μια φορά ήταν κακή...  



Κέρδισε τους βαθμούς, όχι τις εντυπώσεις η Σκωτία

Η ομάδα του Άλεξ ΜακΛις έκανε το χρέος της έπειτα από τη νύχτα ντροπής με το 3-0 από τους Καζάκους στην πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης.

Η κεφαλιά του Κένι ΜακΛιν στο 4ο λεπτό αλλά και το δυνατό τελείωμα του Τζόνι Ράσελ στο 74' από σέντρα του Τζέιμς Φόρεστ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της Κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Παρ' όλα αυτά, όσο άνετα κι αν ήρθε αυτή η νίκη για να ηρεμήσει την κατάσταση στην εθνική ομάδα της Σκωτίας, η εικόνα που παρουσίασε γι' ακόμα ένα ματς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν τέτοια που προκάλεσε δυσαρέσκεια και γι' αυτό το μοναδικό θετικό είναι απλά η κατάκτηση των βαθμών...

Το Σαν Μαρίνο κατέγραψε την 90η του ήττα σε 91 ματς και έδωσε συνέχεια στο τρομερά κακό σερί που θέλει την ομάδα να μην σκοράρει εντός έδρας από τον Σεπτέμβρη του 2013!

Κώστας Ζάλιαρης